Ja, hvem er vi?

Jeg hedder Bettina, 51 år - samboende med Claus, 52 år. De 3 store drenge er nu flyttet hjemmefra, så her er god plads til vores 10 kålorme.

Jeg har arbejdet meget med børn og anderkendende tilgang til børn i mit tidligere arbejde som aktivitetschef for bl. a. børneaktiviteter på flere feriecentre i Danmark

- og herunder opbygning af koncept omkring børnevære- og værksteder, hvor der naturligvis skal være plads til alle former for hygge og udfoldelse - både for de helt små 0-3 år - og forældre/bedsteforældre, som skal føle sig velkomne og inspirerede af omgivelserne. 

Jeg har fundet min vej gennem arbejdet med børn i alle aldre - og er helt sikker på, at min rette vej er arbejdet med de små poder, hvor det er vigtigt at se det enkelte barn - og gøre alle de svære ting, der skal læres - til en leg. 

Jeg har brug for dine input - for at gøre hver dag bedre for dit barn. Dialog er meget vigtig - og vi skal kunne være åbne og ærlige overfor hinanden, så vi sammen hjælper dit barn i den vigtige udvikling.

Jeg glæder mig rigtig meget til at byde jer velkomne - små som store 🙂

 

 

Jeg hedder Anne Marie og er 49 år. Jeg er bosiddende i Drejens, gift med René, har 3 voksne børn, datter bosiddende i London og 2 hjemmeboende drenge og en hund. Jeg løber lidt og træner i Loop.

Jeg har arbejdet med børn næsten hele mit voksne liv, senest ved Daginstitutionen Nordstjernen efter endt uddannelse i 2012 som Pædagogisk Assistent.

Jeg brænder for motorik og naturoplevelser både inde og ude.

Jeg arbejder i børnehøjde, oftest på gulvet og har de senere år deltaget i en del kurser med Niels Elkjær Krog omkring anerkendende relationer.
Jeg har deltaget i et kursus på UC Syd omkring inkluderende miljøer i dagtilbud samt deltaget i Kolding Kommunes kursusrække i læringsledelse.

Jeg glæder mig til arbejdet med de nye kålorme og samarbejdet med deres forældre.